La Casa

Per què triar Ca la Remei?

El millor lloc per gaudir de la natura

Ca la Remei i Can Benet  daten del 1700. En concret, a la llinda de Can Benet s’hi pot llegir: “Pau Oriol Fluvià, any 1755”. Les dues cases foren construïdes per i encara formen part del Mas Fluvià (1631), que ocupa el número 7 del mateix carrer de Vic.

Al llibre “Travessant el Collsacabra. El camí ral de Vic a Olot i les Marrades del Grau” de Busquets Costa, F. i altres (2010) s’hi pot llegir:

“La vila d’Hostalets va néixer i créixer a banda i banda del camí ral, i de fet el “carrer de Vic” segueix sent avui la principal artèria del poble. A finals del segle XVI (com seguint l’estela de Cantonigròs) la família Fluvià hi construí un hostal, i d’allí nasqué un veïnat que abans de la denominació actual s’anomenava les Cases de l’Hostal Nou. L’èxit de la iniciativa degué ser fulgurant, ja que immediatament després, sobretot des d’inicis del segle XVII, proliferà la construcció de cases, algunes de les quals foren igualment hostals o s’hi convertiren més tard, com succeí en tantes altres ocasions. El cognom Fluvià és visible en múltiples llindes del mateix carrer de Vic, però destaca sobretot la del mas Fluvià original (l’antic hostal?), avui transformat en residència familiar, que certifica la construcció (o reforma i engrandiment de l’edifici existent) de la casa per Climent Fluvià l’any 1631” (op cit. pp 51-52)

 

descobreix els nostres allotjaments

Comoditats de Ca la Remei

WiFi gratuït

WiFi gratuït

La casa compta amb connexió WiFi gratuïta de lliure accés.
Barbacoa

Barbacoa

Tenim graelles per que pogueu disfrutar d’una barbacoa a l’aire lliure.
TV gratuïta

TV gratuïta

Tots els nostres allotjaments disposen de TDT.
Pàrquing

Pàrquing

Accés privat als allotjaments.